Indhold af uddannelsen

De 5 ting vi har fokus på i KærlighedsCoach/Terapeut uddannelsen:

1. Det faglige niveau på KærlighedsCoach / Terapeut uddannelsen

Niveau 1, Når du er KærlighedsCoach:

 1. Har du fået værktøjer og viden til at hjælpe mennesker med at komme ind i den trygge tilknytning.
 2. Selv gået vejen ind i den trygge tilknytning.
 3. Du kan også hjælpe singler med at finde en kvalitetskæreste inklusiv helt konkrete ting, som er gode at vide og gøre henholdsvis lade være med at gøre!

Niveau 2, Når du er KærlighedsTerapeut:

 1. Har du fået værktøjer og viden til at hjælpe mennesker – singler og de, der allerede er i et parforhold – til at få et sundt og langvarigt kvalitetsforhold.
 2. Mange kommer alene i terapi, fordi partneren ikke ønsker at deltage. En del kommer, fordi de vil hele reaktioner, følelser og tanker, der intet har med partneren at gøre. I begge tilfælde kan du hjælpe personen med at hele de utrygge tilknytningsmønstre og komme ind i den trygge tilknytningsform.
 3. Kan du hele et knust hjerte ved hjælp af forskellige metoder.

KT uddannelsen handler især om at komme ind i den trygge tilknytning. Samtidig får du også helt konkrete ting, som er gode at vide, gøre og lade være at gøre mht. parforhold.

På KT lærer du de mere avancerede teknikker til at hele de 3 utrygge tilknytninger. Og du læreren enkel men effektiv parterapeutisk metode. Vi tager os også af skilsmisse og afslutning.

 

Uddannelsen giver dig virksomme metoder og vinkler. Kort og godt Kærlighedspsykologi sat sammen til De 7 kærlighedsfaser + De 4 tilknytningsmønstre + De 7 trin til kærligheden, som du lærer at bruge.

Hovedkilder til disse kærlighedsmetoder og indsigter, finder du nederst på siden her.

Jeg ønsker og bestræber mig på at give dig de mest virksomme og samtidig nænsomme redskaber. De ting, som jeg selv har succes med med kærligheds klienter og kursister gennem 24 år.

 

2. Din personlige kærligheds udvikling på KærlighedsCoach / Terapeut uddannelsen

I uddannelsen kommer du naturligvis selv igennem 7 trin til kærligheden processen, hvor vi udvikler og dyrker din trygge tilknytningsform. Du vil komme godt i gang med at skabe dig det kærlighedsliv, som du ønsker og drømmer om.
Hvis du allerede er i dit drømmeforhold, kan du uddybe kærligheden i det.

3. Konkrete kærligheds metoder du lærer på KærlighedsCoach / Terapeut uddannelsen

Du undervises i De 7 kærlighedsfaser + De 4 tilknytningsmønstre + De 7 trin til kærligheden.

Du lærer ganske enkelt selv at gå vejen – og at føre din klient/kursist skridt for skridt gennem en kærlighedsproces, så de kan skabe det kærlighedsliv, som de ønsker og drømmer om.

Uddannelsen er den eneste af sin slags og har sit eget kompendium og arbejdshæfte.
Længere nede på siden og under De 5 moduler, finder du de specifikke emner og metoder.

4. Træning af metoderne på KærlighedsCoach / Terapeut uddannelsen

Under uddannelsen får du konkret træning i metoderne samt supervision. Så du lærer at bruge dem og føle dig kompetent i dem.
Du indgår også i en træningsgruppe, hvor I øver jer på hinanden og giver feedback / supervision. Træningen kan foregå hos en af jer eller online.
Det er oplagt, at du desuden bruger metoderne til dine egne klienter og kursister.

Som en del af uddannelsen på både niveau 1 og 2 er, får du hjælp til at starte og/eller vækste din forretning. Du får blandt andet 7 konkrete trin til, hvordan du kan få (flere) klienter.

Ja tak – tag mig hen, hvor jeg kan tilmelde mig KærlighedsCoach uddannelsen

 

Du lærer under uddannelsen (niveau 1: KC+ niveau 2: KT) at håndtere disse ting i kærlighedsprocessen 

Forelskelse mekanismer, kemi, de forskellige forelskelsesfaser og hvordan man takler udfordringerne i disse, forelskelse og længsel, at falde for de forkerte eller rigtige, Imago, flirtens verden, kærlighedsafhængighed, Hvordan kommer man bedst igennem de 7 kæreste-faser (KC)
Maskuline og feminine sider og måder: Hvordan man bliver mere feminin henholdsvis maskulin. Hvordan man bevidst kan skifte imellem disse to, håndtere forskellene og bruge disse konstruktivt i (kærligheds)livet (KT)

Sådan tiltrækker man en kæreste/soulmate: At blive klar til kærligheden, flirtens 9 trin, online dating guide, den attraktive datingpofil, dating in real life, fra at have noget kørende til at blive kærester (KC)

Heling af et knust hjerte (KT)

KærlighedsVisionen og din businessvision: Effektive metoder til at nå sine mål, sådan tiltrækker man og bliver tiltrukket (KC)
De 4 tilknytningsmønstre: Sådan afklarer du hvilke tilknytningsformer, man har. Veje til at hele de 3 bøvlede tilknytningsformer og udvikle Den trygge tilknytning. Heling af den gamle historie (Både KC og KT)
Kærlighedsdansen: De 5 måder, man kan “danse” med andre mennesker på i et forhold, hvordan man håndterer de 4 uhensigtsmæssige og skaber den sunde, harmoniske dans/relation (KT)

Det Instinktive niveau: Det autonome nervesystem, kroppen, subtil energi, sunde grænser, overvældelse, stress, udmattelse og grounding, Særlig sensitive mennesker – udfordringer, håndtering og gevinster. Hvordan håndterer man choktraumer og tilknytningstraumer (Både KC og KT)
Feltet: håndtering af indflydelse og påvirkning af hinanden
Sensualitet og seksualitet: Polaritet, gnister, Hvordan bevarer eller genopliver man gnisten, sanselighed, lidenskabelighed, passion, lyst, ikke-lyst og ulyst. Kvindens forhold til sin mor (det feminine), mandens forhold til sin far (det maskuline) (Både KC og KT)
Jalousi og utroskab, forebyggelse, håndtering, tilgivelse og (gen)opbygning af tilliden (KT)

Det nye parforholdsparadigme, Det bevidste parforhold, Kærlighedens triangel (KT)

Kommunikation og konflikthåndtering, 11 trin til Den gode samtale, projektioner og skygger, Sådan bruges forskelligheder til synergi og berigelse. De 4 forskellige konfliktformer og hvordan man håndterer disse. Sådan udvikler og styrker man Den vigtigste enkeltstående faktor for kærlighedens trivsel: Reparation (KT)
Sådan håndterer man destruktive og uhensigtsmæssige tanker: Tolkninger, forventninger, overbevisninger, roller, rollemodeller (mor, far mv.), livsmanuskript og Den indre kritiker (Både KC og KT)
Følelser og behov set i lyser af kærlighedslivet, håndtering af vrede, angst, sorg, skuffelse, jalousi mv. i kærlighedslivet, heling af Det indre barn, miste eller bevare sig selv i forhold, udvikling af glæde, tilfredshed, værdsættelse, taknemmelighed og kærlighed i feltet (Både KC og KT)

Forskellige former for KONTAKT, de 3 kontaktfaser og de 4 kontaktniveauer (KC)
Sådan skabes positive forandringer, Den paradoksale forandringsmetode (KC)
Kærlighed til sig selv, selvværd og selvtillid, dybere liggende behov, opfyldelse af behov, grænser, selvsabotage, projektioner / skyggearbejde, udvikling og brug af personlige ressourcer (KC)
Bevidsthed, at være i nuet, mindfulness, at kunne iagttage sig selv udefra og andre indefra (Både KC og KT)

Fejring af kærligheden! (Både KC og KT)

Ja tak – tag mig hen, hvor jeg kan tilmelde mig KærlighedsCoach uddannelsen

 

KærlighedsCoach/Terapeut uddannelsen består primært af viden og metoder hentet fra

 • Tilknytningsmønstre (J. Bowlby, D. Siegel, D. P. Heller, L. Sørensen m.fl.)
 • Somatic Experiencing Traumeterapi (P. Levine, R. Selvam, D.P. Heller, L. Heller, M. Bentzen m.fl.)
 • Gestaltterapi (F. Perls, H. Hostrup, L. Sørensen, N. Hoffmeyer m.fl.)
 • Menneskets 3 delte hjerne og neurofysiologi (P. McLean, Helen Fisher, M. Bentzen m.fl.)
 • Skygge arbejde og projektioner (Debbie Ford, F. Perls m.fl.)
 • Imagoterapi (H. Hendrix, J. Simon m.fl.)
 • Endvidere Det feminine og Det maskuline (A. Armstrong, D. Deida m.fl.), Krop og bevidsthed (mindfulness) (A. Lowen, L. Jacobson, M. Hall m.fl.), Kærlighedens triangel (R. Sternberg) samt De 7 universelle love (D. Chopra, C. Griscom m.fl.)

Materiale du får udleveret undervejs i uddannelsen

e-bogen 7 trin til kærligheden – Elsk dig selv! både Grund og Hovedmoduler samt manualer og lydfiler til disse
e-bogen 7 trin til kærlighedenJeg vil ha’ en kæreste! både Grund og Hovedmoduler samt manualer og lydfiler til disse
KT/KC Uddannelses Manualen, med alle metoderne
Oversigter, arbejdsskemaer og tjeklister til kærlighedsmetoderne
Kærlighedens vildveje, en brugsbog om tilknytningsformerne især Den ambivalent/nervøse tilknytning
Interview med 10 forskellige kærligheds eksperter
 Litteraturliste (bøger du skal henholdsvis kan læse i forbindelse med uddannelsen, de fleste kan lånes på biblioteket)

Ja tak – tag mig hen, hvor jeg kan tilmelde mig KærlighedsCoach uddannelsen

Seneste indlæg