Indhold af uddannelsen

De 5 ting vi har fokus på i KærlighedsCoach/Terapeut uddannelsen:

1. Det faglige niveau på KærlighedsCoach / Terapeut uddannelsen

Niveau 1, Når du er KærlighedsCoach:

 1. Har du fået værktøjer og viden til at hjælpe mennesker med at komme ind i den trygge tilknytning.
 2. Selv gået vejen ind i den trygge tilknytning.
 3. Du kan også hjælpe singler med at finde en kvalitetskæreste inklusiv helt konkrete ting, som er gode at vide og gøre henholdsvis lade være med at gøre!

Niveau 2, Når du er KærlighedsTerapeut:

 1. Har du fået værktøjer og viden til at hjælpe mennesker – singler og de, der allerede er i et parforhold – til at få et sundt og langvarigt kvalitetsforhold.
 2. Mange kommer alene i terapi, fordi partneren ikke ønsker at deltage. En del kommer, fordi de vil hele reaktioner, følelser og tanker, der intet har med partneren at gøre. I begge tilfælde kan du hjælpe personen med at hele de utrygge tilknytningsmønstre og komme ind i den trygge tilknytningsform.
 3. Kan du hele et knust hjerte ved hjælp af forskellige metoder.

KT uddannelsen handler især om at komme ind i den trygge tilknytning. Samtidig får du også helt konkrete ting, som er gode at vide, gøre og lade være at gøre mht. parforhold.

På KT lærer du de mere avancerede teknikker til at hele de 3 utrygge tilknytninger. Og du læreren enkel men effektiv parterapeutisk metode. Vi tager os også af skilsmisse og afslutning.

 

Uddannelsen giver dig virksomme metoder og vinkler. Kort og godt Kærlighedspsykologi sat sammen til De 7 kærlighedsfaser + De 4 tilknytningsmønstre + De 7 trin til kærligheden, som du lærer at bruge.

Hovedkilder til disse kærlighedsmetoder og indsigter, finder du nederst på siden her.

Jeg ønsker og bestræber mig på at give dig de mest virksomme og samtidig nænsomme redskaber. De ting, som jeg selv har succes med med kærligheds klienter og kursister gennem 24 år.

 

2. Din personlige kærligheds udvikling på KærlighedsCoach / Terapeut uddannelsen

I uddannelsen kommer du naturligvis selv igennem 7 trin til kærligheden processen, hvor vi udvikler og dyrker din trygge tilknytningsform. Du vil komme godt i gang med at skabe dig det kærlighedsliv, som du ønsker og drømmer om.
Hvis du allerede er i dit drømmeforhold, kan du uddybe kærligheden i det.

3. Konkrete kærligheds metoder du lærer på KærlighedsCoach / Terapeut uddannelsen

Du undervises i De 7 kærlighedsfaser + De 4 tilknytningsmønstre + De 7 trin til kærligheden.

Du lærer ganske enkelt selv at gå vejen – og at føre din klient/kursist skridt for skridt gennem en kærlighedsproces, så de kan skabe det kærlighedsliv, som de ønsker og drømmer om.

Uddannelsen er den eneste af sin slags og har sit eget kompendium og arbejdshæfte.
Længere nede på siden og under De 5 moduler, finder du de specifikke emner og metoder.

4. Træning af metoderne på KærlighedsCoach / Terapeut uddannelsen

Under uddannelsen får du konkret træning i metoderne samt supervision. Så du lærer at bruge dem og føle dig kompetent i dem.
Du indgår også i en træningsgruppe, hvor I øver jer på hinanden og giver feedback / supervision. Træningen kan foregå hos en af jer eller online.
Det er oplagt, at du desuden bruger metoderne til dine egne klienter og kursister.

Som en del af uddannelsen på både niveau 1 og 2 er, får du hjælp til at starte og/eller vækste din forretning. Du får blandt andet 7 konkrete trin til, hvordan du kan få (flere) klienter.

Ja tak – tag mig hen, hvor jeg kan tilmelde mig KærlighedsCoach uddannelsen

 

Du lærer under uddannelsen (niveau 1: KC+ niveau 2: KT) at håndtere disse ting i kærlighedsprocessen 

Forelskelse mekanismer, kemi, de forskellige forelskelsesfaser og hvordan man takler udfordringerne i disse, forelskelse og længsel, at falde for de forkerte eller rigtige, Imago, flirtens verden, kærlighedsafhængighed, Hvordan kommer man bedst igennem de 7 kæreste-faser (KC)
Maskuline og feminine sider og måder: Hvordan man bliver mere feminin henholdsvis maskulin. Hvordan man bevidst kan skifte imellem disse to, håndtere forskellene og bruge disse konstruktivt i (kærligheds)livet (KT)

Sådan tiltrækker man en kæreste/soulmate: At blive klar til kærligheden, flirtens 9 trin, online dating guide, den attraktive datingpofil, dating in real life, fra at have noget kørende til at blive kærester (KC)

Heling af et knust hjerte (KT)

KærlighedsVisionen og din businessvision: Effektive metoder til at nå sine mål, sådan tiltrækker man og bliver tiltrukket (KC)
De 4 tilknytningsmønstre: Sådan afklarer du hvilke tilknytningsformer, man har. Veje til at hele de 3 bøvlede tilknytningsformer og udvikle Den trygge tilknytning. Heling af den gamle historie (Både KC og KT)
Kærlighedsdansen: De 5 måder, man kan “danse” med andre mennesker på i et forhold, hvordan man håndterer de 4 uhensigtsmæssige og skaber den sunde, harmoniske dans/relation (KT)

Det Instinktive niveau: Det autonome nervesystem, kroppen, subtil energi, sunde grænser, overvældelse, stress, udmattelse og grounding, Særlig sensitive mennesker – udfordringer, håndtering og gevinster. Hvordan håndterer man choktraumer og tilknytningstraumer (Både KC og KT)
Feltet: håndtering af indflydelse og påvirkning af hinanden
Sensualitet og seksualitet: Polaritet, gnister, Hvordan bevarer eller genopliver man gnisten, sanselighed, lidenskabelighed, passion, lyst, ikke-lyst og ulyst. Kvindens forhold til sin mor (det feminine), mandens forhold til sin far (det maskuline) (Både KC og KT)
Jalousi og utroskab, forebyggelse, håndtering, tilgivelse og (gen)opbygning af tilliden (KT)

Det nye parforholdsparadigme, Det bevidste parforhold, Kærlighedens triangel (KT)

Kommunikation og konflikthåndtering, 11 trin til Den gode samtale, projektioner og skygger, Sådan bruges forskelligheder til synergi og berigelse. De 4 forskellige konfliktformer og hvordan man håndterer disse. Sådan udvikler og styrker man Den vigtigste enkeltstående faktor for kærlighedens trivsel: Reparation (KT)
Sådan håndterer man destruktive og uhensigtsmæssige tanker: Tolkninger, forventninger, overbevisninger, roller, rollemodeller (mor, far mv.), livsmanuskript og Den indre kritiker (Både KC og KT)
Følelser og behov set i lyser af kærlighedslivet, håndtering af vrede, angst, sorg, skuffelse, jalousi mv. i kærlighedslivet, heling af Det indre barn, miste eller bevare sig selv i forhold, udvikling af glæde, tilfredshed, værdsættelse, taknemmelighed og kærlighed i feltet (Både KC og KT)

Forskellige former for KONTAKT, de 3 kontaktfaser og de 4 kontaktniveauer (KC)
Sådan skabes positive forandringer, Den paradoksale forandringsmetode (KC)
Kærlighed til sig selv, selvværd og selvtillid, dybere liggende behov, opfyldelse af behov, grænser, selvsabotage, projektioner / skyggearbejde, udvikling og brug af personlige ressourcer (KC)
Bevidsthed, at være i nuet, mindfulness, at kunne iagttage sig selv udefra og andre indefra (Både KC og KT)

Fejring af kærligheden! (Både KC og KT)

Ja tak – tag mig hen, hvor jeg kan tilmelde mig KærlighedsCoach uddannelsen

 

KærlighedsCoach/Terapeut uddannelsen består primært af viden og metoder hentet fra

 • Tilknytningsmønstre (J. Bowlby, D. Siegel, D. P. Heller, L. Sørensen m.fl.)
 • Somatic Experiencing Traumeterapi (P. Levine, R. Selvam, D.P. Heller, L. Heller, M. Bentzen m.fl.)
 • Gestaltterapi (F. Perls, H. Hostrup, L. Sørensen, N. Hoffmeyer m.fl.)
 • Menneskets 3 delte hjerne og neurofysiologi (P. McLean, Helen Fisher, M. Bentzen m.fl.)
 • Skygge arbejde og projektioner (Debbie Ford, F. Perls m.fl.)
 • Imagoterapi (H. Hendrix, J. Simon m.fl.)
 • Endvidere Det feminine og Det maskuline (A. Armstrong, D. Deida m.fl.), Krop og bevidsthed (mindfulness) (A. Lowen, L. Jacobson, M. Hall m.fl.), Kærlighedens triangel (R. Sternberg) samt De 7 universelle love (D. Chopra, C. Griscom m.fl.)

Materiale du får udleveret undervejs i uddannelsen

e-bogen 7 trin til kærligheden – Elsk dig selv! både Grund og Hovedmoduler samt manualer og lydfiler til disse
e-bogen 7 trin til kærlighedenJeg vil ha’ en kæreste! både Grund og Hovedmoduler samt manualer og lydfiler til disse
KT/KC Uddannelses Manualen, med alle metoderne
Oversigter, arbejdsskemaer og tjeklister til kærlighedsmetoderne
Kærlighedens vildveje, en brugsbog om tilknytningsformerne især Den ambivalent/nervøse tilknytning
Interview med 10 forskellige kærligheds eksperter
 Litteraturliste (bøger du skal henholdsvis kan læse i forbindelse med uddannelsen, de fleste kan lånes på biblioteket)

Ja tak – tag mig hen, hvor jeg kan tilmelde mig KærlighedsCoach uddannelsen

Nye indlæg

Hvad er der giftigt ved, at du siger JA?

FEJLEN

I dag vil jeg fortælle dig om endnu en fejl, der er super mange, der begår i kærlighedslivet – ja i det hele taget i deres liv. Og hvad der skal til for at holde op med at gøre den fejl!

Hvis du eller måske dine klienter begår denne fejl, er I langt fra alene. Virkelig mange gør det.

Det som går galt for mange, er at de ikke kan sige nej til andre, og derfor må sige nej til dem selv.

Ikke med vilje, men igen mere eller mindre ubevidst.

Automatpiloten tager over og siger JA, INDEN du overhovedet når at overveje og mærke efter. Bagefter fortryder man nemt JA’et. Men så er det 100x sværere at trække i land og sige nej!

EKSEMPEL

Lises kæreste spørger hende: Skat, vil du ikke med til fodboldkamp i Århus på søndag? Så kan vi overnatte hos mine forældre fra lørdag. Gert og Anna skal også med.

Egentlig havde Lise slet ikke lyst eller overskud, for hun har haft ALT for travlt på sit arbejde i lang tid, samtidig har børnene været syge. Lise har derfor heller ikke fået sovet så godt. Så mens børnene nu skulle være hos deres far i weekenden, ja så hun havde virkelig glædet sig til en stille og rolig weekend uden planer, men med masser af sove-længe-og-dalre-rundt-i-morgenkåbe-tid.

Men til hendes skræk, hører hun sig selv sige: Jo, det kunne være super hyggeligt, skat, det vil jeg gerne 😊 Altså hyggeligt det synes hun jo også i princippet, det kunne være – bare ikke lige denne weekend. Og bare ikke med Anna, for hun siger altid en masse negativt om andre.

Bagefter kan Lise ikke få sig selv til at trække i land. Men bliver endnu mere stresset og samtidig irriteret på sig selv over, at hun ikke sagde tak – men nej tak.

Lidt firkantet sagt, så er Lises automatpilot indstillet på at tilfredsstille andre – særligt hendes kæreste og børn, men også chefen og den nærmeste familie.

Det er typisk for mennesker med den ambivalente tilknytningsform.

DEN TRYGGE TILKNYTNINGSFORM

Hvis Lise havde været mere i den trygge tilknytning, ville hun have givet sig tid til at mærke efter og så sagt: ”Hmn, skat det lyder mega hyggeligt. Men som du ved, har jeg haft en lidt hård periode på arbejde og med mine børns sygdom, så jeg har brug for at slappe helt af her i weekenden og ikke skulle noget overhovedet. Måske kan vi tage sådan en tur, når jeg har fået mere overskud igen?”

😉

PROBLEMET

For HVER gang du ikke får sagt nej, hvor det ville være det bedste for dig – får du IKKE sagt JA til DIG SELV!

Er det et problem?

Ikke hvis det er en enkelt gang ind i mellem.

 • Men hvis det står på ofte, dræner det din selvtillid. Selvtillid som i at du kan stole på, at du vil gøre det, der giver dig et godt liv!
 • Hvis det fortsætter, dræner det også dit selvværd. Selvværd er jo at værdsætte sig selv, og det synes automatpiloten ikke, at du gør, når du tilsidesætter dig selv igen og igen!
 • Det bringer dig også lige så stille ind i OFFERROLLE, som jeg fortalte dig om på sidste FBLive

Som en snigende puma i mørket vil det give dig stress ikke at sige nej. Mere og mere. Til en dag du må kaste håndklædet i ringen. Depression og angst er desværre en almindelig følge af stress over lang tid. Og for nogle betyder det, at de aldrig kommer tilbage til normal funktion.

Det er LANGT fra det gode liv…

Bare fordi du ville gøre det så godt for alle, men glemte dig selv.

LØSNINGEN

Derfor TAG SELV ”ILTMASKEN” PÅ FØRST!

Det kan du, når du er i den trygge tilknytningsform.

Denne ubevidste automatpilot, eller tilknytningsmønster, som får dig til at sige ja, når du mener NEJ, kan i en vis udstrækning håndteres ved, at du træner dig i at sige nej.

Spørg dig selv: Hvis jeg siger ja til dette, hvad må jeg så sige nej til overfor mig selv (og dine nærmeste)?

Uanset hvem der spørger dig om hvad, så sig: Hvis du vil have et svar lige med det samme, så er det et NEJ. Men giv mig lidt tid, så skal jeg finde ud af, om jeg kan sige ja til det. Du får senest svar i eftermiddag/i aften/ i morgen

Hvis det ambivalente mønster har godt fat, er det ikke sikkert, det er nok til at komme ud af tendensen til at sige JA til andre og Nej til sig selv. Der vil man have glæde af

 • metoder til generelt at lande nervesystemet eksempelvis vandtankøvelsen
 • metoder til at komme mere ind i tryg tilknytning
 • helet nogle af de mere konkrete hændelser fra barndommen, som har været med til at danne mønsteret

Vi mennesker er flokdyr, og det vigtigste for os – på det instinktive niveau – er at være en del af flokken og samtidig have en kærlighedspartner.

Q&A

Lad mig høre, hvad du har af spørgsmål til dette her – eller kommentarer. Skriv herunder lige nu – eller hvis du ser dette senere, så skal jeg nok holde øje og svare.

 1. Når OFFER sluger din kærlighed, livsglæde og -energi Skriv et svar
 2. Den største fælde i kærlighedslivet: Du lader andre bestemme (ubevidst) Skriv et svar
 3. Tryg tilknytningsform Skriv et svar
 4. Kæresterejsen Skriv et svar
 5. Brug af støttende berøring Skriv et svar