Indhold af uddannelsen

De 5 ting vi har fokus på i KærlighedsCoach/Terapeut uddannelsen:

1. Det faglige niveau på KærlighedsCoach / Terapeut uddannelsen

Niveau 1, Når du er KærlighedsCoach:

 1. Har du fået værktøjer og viden til at hjælpe mennesker med at komme ind i den trygge tilknytning.
 2. Selv gået vejen ind i den trygge tilknytning.
 3. Du kan også hjælpe singler med at finde en kvalitetskæreste inklusiv helt konkrete ting, som er gode at vide og gøre henholdsvis lade være med at gøre!

Niveau 2, Når du er KærlighedsTerapeut:

 1. Har du fået værktøjer og viden til at hjælpe mennesker – singler og de, der allerede er i et parforhold – til at få et sundt og langvarigt kvalitetsforhold.
 2. Mange kommer alene i terapi, fordi partneren ikke ønsker at deltage. En del kommer, fordi de vil hele reaktioner, følelser og tanker, der intet har med partneren at gøre. I begge tilfælde kan du hjælpe personen med at hele de utrygge tilknytningsmønstre og komme ind i den trygge tilknytningsform.
 3. Kan du hele et knust hjerte ved hjælp af forskellige metoder.

KT uddannelsen handler især om at komme ind i den trygge tilknytning. Samtidig får du også helt konkrete ting, som er gode at vide, gøre og lade være at gøre mht. parforhold.

På KT lærer du de mere avancerede teknikker til at hele de 3 utrygge tilknytninger. Og du læreren enkel men effektiv parterapeutisk metode. Vi tager os også af skilsmisse og afslutning.

 

Uddannelsen giver dig virksomme metoder og vinkler. Kort og godt Kærlighedspsykologi sat sammen til De 7 kærlighedsfaser + De 4 tilknytningsmønstre + De 7 trin til kærligheden, som du lærer at bruge.

Hovedkilder til disse kærlighedsmetoder og indsigter, finder du nederst på siden her.

Jeg ønsker og bestræber mig på at give dig de mest virksomme og samtidig nænsomme redskaber. De ting, som jeg selv har succes med med kærligheds klienter og kursister gennem 24 år.

 

2. Din personlige kærligheds udvikling på KærlighedsCoach / Terapeut uddannelsen

I uddannelsen kommer du naturligvis selv igennem 7 trin til kærligheden processen, hvor vi udvikler og dyrker din trygge tilknytningsform. Du vil komme godt i gang med at skabe dig det kærlighedsliv, som du ønsker og drømmer om.
Hvis du allerede er i dit drømmeforhold, kan du uddybe kærligheden i det.

3. Konkrete kærligheds metoder du lærer på KærlighedsCoach / Terapeut uddannelsen

Du undervises i De 7 kærlighedsfaser + De 4 tilknytningsmønstre + De 7 trin til kærligheden.

Du lærer ganske enkelt selv at gå vejen – og at føre din klient/kursist skridt for skridt gennem en kærlighedsproces, så de kan skabe det kærlighedsliv, som de ønsker og drømmer om.

Uddannelsen er den eneste af sin slags og har sit eget kompendium og arbejdshæfte.
Længere nede på siden og under De 5 moduler, finder du de specifikke emner og metoder.

4. Træning af metoderne på KærlighedsCoach / Terapeut uddannelsen

Under uddannelsen får du konkret træning i metoderne samt supervision. Så du lærer at bruge dem og føle dig kompetent i dem.
Du indgår også i en træningsgruppe, hvor I øver jer på hinanden og giver feedback / supervision. Træningen kan foregå hos en af jer eller online.
Det er oplagt, at du desuden bruger metoderne til dine egne klienter og kursister.

Som en del af uddannelsen på både niveau 1 og 2 er, får du hjælp til at starte og/eller vækste din forretning. Du får blandt andet 7 konkrete trin til, hvordan du kan få (flere) klienter.

Ja tak – tag mig hen, hvor jeg kan tilmelde mig KærlighedsCoach uddannelsen

 

Du lærer under uddannelsen (niveau 1: KC+ niveau 2: KT) at håndtere disse ting i kærlighedsprocessen 

Forelskelse mekanismer, kemi, de forskellige forelskelsesfaser og hvordan man takler udfordringerne i disse, forelskelse og længsel, at falde for de forkerte eller rigtige, Imago, flirtens verden, kærlighedsafhængighed, Hvordan kommer man bedst igennem de 7 kæreste-faser (KC)
Maskuline og feminine sider og måder: Hvordan man bliver mere feminin henholdsvis maskulin. Hvordan man bevidst kan skifte imellem disse to, håndtere forskellene og bruge disse konstruktivt i (kærligheds)livet (KT)

Sådan tiltrækker man en kæreste/soulmate: At blive klar til kærligheden, flirtens 9 trin, online dating guide, den attraktive datingpofil, dating in real life, fra at have noget kørende til at blive kærester (KC)

Heling af et knust hjerte (KT)

KærlighedsVisionen og din businessvision: Effektive metoder til at nå sine mål, sådan tiltrækker man og bliver tiltrukket (KC)
De 4 tilknytningsmønstre: Sådan afklarer du hvilke tilknytningsformer, man har. Veje til at hele de 3 bøvlede tilknytningsformer og udvikle Den trygge tilknytning. Heling af den gamle historie (Både KC og KT)
Kærlighedsdansen: De 5 måder, man kan “danse” med andre mennesker på i et forhold, hvordan man håndterer de 4 uhensigtsmæssige og skaber den sunde, harmoniske dans/relation (KT)

Det Instinktive niveau: Det autonome nervesystem, kroppen, subtil energi, sunde grænser, overvældelse, stress, udmattelse og grounding, Særlig sensitive mennesker – udfordringer, håndtering og gevinster. Hvordan håndterer man choktraumer og tilknytningstraumer (Både KC og KT)
Feltet: håndtering af indflydelse og påvirkning af hinanden
Sensualitet og seksualitet: Polaritet, gnister, Hvordan bevarer eller genopliver man gnisten, sanselighed, lidenskabelighed, passion, lyst, ikke-lyst og ulyst. Kvindens forhold til sin mor (det feminine), mandens forhold til sin far (det maskuline) (Både KC og KT)
Jalousi og utroskab, forebyggelse, håndtering, tilgivelse og (gen)opbygning af tilliden (KT)

Det nye parforholdsparadigme, Det bevidste parforhold, Kærlighedens triangel (KT)

Kommunikation og konflikthåndtering, 11 trin til Den gode samtale, projektioner og skygger, Sådan bruges forskelligheder til synergi og berigelse. De 4 forskellige konfliktformer og hvordan man håndterer disse. Sådan udvikler og styrker man Den vigtigste enkeltstående faktor for kærlighedens trivsel: Reparation (KT)
Sådan håndterer man destruktive og uhensigtsmæssige tanker: Tolkninger, forventninger, overbevisninger, roller, rollemodeller (mor, far mv.), livsmanuskript og Den indre kritiker (Både KC og KT)
Følelser og behov set i lyser af kærlighedslivet, håndtering af vrede, angst, sorg, skuffelse, jalousi mv. i kærlighedslivet, heling af Det indre barn, miste eller bevare sig selv i forhold, udvikling af glæde, tilfredshed, værdsættelse, taknemmelighed og kærlighed i feltet (Både KC og KT)

Forskellige former for KONTAKT, de 3 kontaktfaser og de 4 kontaktniveauer (KC)
Sådan skabes positive forandringer, Den paradoksale forandringsmetode (KC)
Kærlighed til sig selv, selvværd og selvtillid, dybere liggende behov, opfyldelse af behov, grænser, selvsabotage, projektioner / skyggearbejde, udvikling og brug af personlige ressourcer (KC)
Bevidsthed, at være i nuet, mindfulness, at kunne iagttage sig selv udefra og andre indefra (Både KC og KT)

Fejring af kærligheden! (Både KC og KT)

Ja tak – tag mig hen, hvor jeg kan tilmelde mig KærlighedsCoach uddannelsen

 

KærlighedsCoach/Terapeut uddannelsen består primært af viden og metoder hentet fra

 • Tilknytningsmønstre (J. Bowlby, D. Siegel, D. P. Heller, L. Sørensen m.fl.)
 • Somatic Experiencing Traumeterapi (P. Levine, R. Selvam, D.P. Heller, L. Heller, M. Bentzen m.fl.)
 • Gestaltterapi (F. Perls, H. Hostrup, L. Sørensen, N. Hoffmeyer m.fl.)
 • Menneskets 3 delte hjerne og neurofysiologi (P. McLean, Helen Fisher, M. Bentzen m.fl.)
 • Skygge arbejde og projektioner (Debbie Ford, F. Perls m.fl.)
 • Imagoterapi (H. Hendrix, J. Simon m.fl.)
 • Endvidere Det feminine og Det maskuline (A. Armstrong, D. Deida m.fl.), Krop og bevidsthed (mindfulness) (A. Lowen, L. Jacobson, M. Hall m.fl.), Kærlighedens triangel (R. Sternberg) samt De 7 universelle love (D. Chopra, C. Griscom m.fl.)

Materiale du får udleveret undervejs i uddannelsen

e-bogen 7 trin til kærligheden – Elsk dig selv! både Grund og Hovedmoduler samt manualer og lydfiler til disse
e-bogen 7 trin til kærlighedenJeg vil ha’ en kæreste! både Grund og Hovedmoduler samt manualer og lydfiler til disse
KT/KC Uddannelses Manualen, med alle metoderne
Oversigter, arbejdsskemaer og tjeklister til kærlighedsmetoderne
Kærlighedens vildveje, en brugsbog om tilknytningsformerne især Den ambivalent/nervøse tilknytning
Interview med 10 forskellige kærligheds eksperter
 Litteraturliste (bøger du skal henholdsvis kan læse i forbindelse med uddannelsen, de fleste kan lånes på biblioteket)

Ja tak – tag mig hen, hvor jeg kan tilmelde mig KærlighedsCoach uddannelsen

Nye indlæg

Fejl 1 i kærlighedslivet: Du lader andre bestemme (ubevidst)

FEJLEN

I dag vil jeg fortælle dig om den største fejl, rigtig mange begår i kærlighedslivet, ja i det hele taget i relationer. Og hvad der skal til for at holde op med at gøre den fejl!

Hvis du begår fejlen, er du nemlig ikke alene. De fleste jeg møder, gør det.

Det, som går galt for mange, er at de lader andre bestemme over deres følelser, indre tilstand og ydre handlinger.

Ikke med vilje, men helt ubevidst. Automatpiloten, kalder jeg den, tager over og skaber indre uro og tit også ydre uro.

INTRO

Jeg er Connie Kragelund og jeg hjælper mennesker med at få det kærlighedsliv, de drømmer om. Og uddanner andre i at gøre det samme. Om få dage har jeg faktisk 26-års jubilæum <3

INDHOLD

Eksempel: Ida har været på 1. date et par timer i går aftes med en dejlig mand, hun godt kunne tænke sig at møde igen. Men hun hører INTET fra ham! Ida ringer og snakker med veninder og venner, for hun er ved at gå ud af sit gode skind. Hun fortæller dem at hun synes, det gik godt og han virkede interesseret, men han kan da ikke være bekendt at vente SÅ længe med at skrive bare et par ord.

Ida kan næsten ikke være i sig selv og er liiiige ved at skrive til ham, men så husker hun, at hun har set på YouTube, at det er bedst at give plads til at manden rækker ud. Så hun ringer i stedet  for til endnu en veninde.

Da dagen er omme, er hun tudefærdig. Vred på ham, at han bare lader hende stege og ærgerlig på sig selv over, at hun måske snakkede liiiidt for meget på daten, fordi hun var nervøs.

Det er helt ulideligt at være Ida i den situation. Alle de følelser og tanker og ikke mindst URO i hendes nervesystem! Det gør ondt i maven og den indre uro summer i hele kroppen.

Lidt firkantet sagt, så lader hun ubevidst HAM bestemme, hvordan hun har det her. Det, der går i gang, er hendes ambivalente tilknytningsmønster. Det er en gammel prægning eller historie, om du vil. HAN udløste det, men reaktionen foregår inde i Ida.

Hvis Ida havde været mere trygt tilknyttet, havde hun tænkt på den hyggelige aften, og spurgt sig selv, om HUN havde lyst til at lære ham mere at kende. Hvis hun havde det, ville hun have glædet sig til, at han sikkert skrev, når han fik tid. Han havde jo fortalt, at han havde susende travlt på sit arbejde pga en deadline. Hvis han ikke havde skrevet til hende indenfor de næste par dage, ville hun have sendt ham en kort besked ala Hej, jeg nød dit selskab i tirsdags. Det, du fortalte om surfskiing, lød spændende. Det vil jeg gerne opleve dig fortælle mere om. Kh. Ida

For jo danske mænd synes det er rart, hvis kvinden også kan tage initiativ. Det de ikke kan lide, det er, hvis kvinden forfølger dem energetisk. Det kan vi kvinder heller ikke lide, hvis mænd gør! Her er ingen kønsforskel!

TILKNYTNINGMØNSTRE OG DE INDRE ARBEJDSMODELLER

Når vi lader andre bestemme over vore følelser, indre tilstand og ydre handlinger, sker det typisk helt ubevidst og ud fra ens indre arbejdsmodeller. Disse er den måde, som vi opfatter andre og os selv på, og hvordan vi herfra håndterer situationen.

Eller vi kunne sige, at det er de briller, vi har på og de reaktioner vi så har på det der kommer igennem brillerne. Hvis brillerne er grønne, opfatter vi verden grønt, hvis de er orange, opfatter vi verden orange.

Vore arbejdsmodeller er dannet tidligt i vores barndom i samspil med vore omsorgspersoner, typisk mor og far. Men de påvirkes i positiv eller negativ retning gennem hele livet. Vi er altså ikke dømt til for evigt at have de samme ubevidste arbejdsmodeller eller tilknytningsmønstre, som de hedder.

Mennesker, med det man kalder ambivalent tilknytningsform, er særlig udsat for, at andre bestemmer over deres følelser, indre tilstand og ydre handlinger. Ambivalent tilknytningsform er et af de 4 tilknytningsmønstre, og de har en tendens til at blive overoptaget af den anden og glemme sig selv.

Det fortæller jeg meget mere om på mit webinar, som du kan tilmelde dig her >>

HVAD KAN MAN GØRE?

Disse ubevidste prægninger, automatpiloter eller tilknytningsmønstre – kært barn har mange navne – kan i en vis udstrækning håndteres ved at lægge et bevidst VALG ind mellem påvirkning og reaktion.

Eksempelvis kunne Ida have spurgt sig selv: Hvad vil JEG ift. Ham? Eller Hvilke gode grunde kunne han have til ikke at svare så hurtigt, som jeg ønsker? Hvordan kan jeg være kærlig mod mig selv, uanset om han skriver eller ej?

Eller hun kunne have besluttet sig for at fokusere på noget andet, selvom det nok ville være svært for hende. Men stoppe tanken lige så snart den nærmede sig…lave noget fysisk eller læse noget, kan nogle gange være hjælpsomt for at få nervesystemet til at lande.

Hvis det ambivalente mønster har godt fat i Ida, vil hun ha’ glæde af metoder til generelt at lande nervesystemet eksempelvis vandtankøvelsen, der ligger på min anden blog, og metoder til at komme mere ind i tryg tilknytning og også få helet nogle af de mere konkrete hændelser fra barndommen, som har været med til at danne mønsteret.

Hvis du skulle huske bare én enkelt lille ting fra i dag, du kan gå i gang med at gøre med det samme, så er det denne. Skriv den lige ned:

Mange gange dagligt – nemlig hver gang, der er noget du er ved at reagere på enten pga andre eller din egen indre dommer – så Sig til dig selv: Jeg vælger at…

Hæng gerne gule post-it sedler rundt om i dit hjem og på dit arbejde, hvor der står Jeg vælger at… så du husker det. Jeg hang eksempelvis også en i køleskabet!

Så træner du den muskel at lægge et aktivt valg ind, så andre ikke kommer til at bestemme så meget over dig😉

Det stammer fra Stephen Coveys bog 7 gode vaner

Hvis det ikke er nok til at give dig – eller dine klienter – indre ro, så lad mig hjælpe dig endnu mere på webinaret Sådan bliver kærlighedslivet lettere med de 4 tilknytningsmønstre

Vi mennesker er flokdyr, og det vigtigste for os – på det instinktive niveau – er at være en del af flokken og samtidig have en kærlighedspartner.

MERE GRATIS HJÆLP:

Hvis du vil have mere af min hjælp, så deltag på Sådan bliver kærlighedslivet lettere med de 4 tilknytningsmønstre, mit webinar. Det er helt gratis, koster kun din e-mailadresse 😉

Q&A

Lad mig høre, hvad du har af spørgsmål til dette her – eller kommentarer. Skriv i kommentarfeltet. Så skal jeg svare ud det omfang, det er muligt for mig.

 1. Tryg tilknytningsform Skriv et svar
 2. Kæresterejsen Skriv et svar
 3. Brug af støttende berøring Skriv et svar
 4. 25 års jubilæums webinar Skriv et svar