om Kærlighed Terapeut / coach uddannelse

4 hurtige om KærlighedsTerapeut-uddannelsen

af journalist Ophelia Lind

“1) Hvorfor har så mange ondt i kærligheden?
Fordi de ikke har oplevet, det man kalder den trygge tilknytning og ”lært” kærligheden, da de var barn – og fordi mange derfor har meget høje krav og forventninger til en partner (og sig selv). Mange forventer fejlagtigt, at partneren skal fylde “barndommens hul” og gøre én lykkelig.

2) Hvad er der unikke ved KCT uddannelsen ift eks. NLP, kognitiv mv.
At vi arbejder med alle niveauer: bevidsthed, tanker, følelser og instinktive reaktioner. Det er typisk det ubevidste, instinktive niveau, der spænder ben for kærligheden. Man lærer således at håndtere “hulemanden og hulekvinden”. Og bruge nervesystemets iboende helingsevner til at styrke Den trygge tilknytningsform og hele fortidens skrammer. Den trygge tilknytningsform er den sunde, naturlige og findes allerede i os hver især. Det er fra den tilstand man oplever kærlighed.

3) Hvorfor har du valgt at lave KCT uddannelsen?
Jeg brænder for at ”gøre verden bedre” og skabe større muligheder for kærligheden kan udfoldes og vokse imellem os mennesker.
Fordi jeg gennem de senere år er blevet opfordret til det – og selvom jeg i starten afviste tanken, så kan jeg se behovet for at mange flere lærer disse ting, så de kan give en præcis og virksom hjælp til mennesker, der har brug for at mestre kærligheden bedre. Uanset om disse er singler, der gerne vil have en kvalitetskæreste eller disse er i parforhold og gerne vil have et meget mere berigende, langvarigt og kærligt forhold.

4) Hvad får kursisterne med hjem fra KCT uddannelsen
Kursisterne bliver istand til at give en præcis og virksom hjælp til mennesker, der har brug for at mestre kærligheden bedre – lærer at hjælpe mennesker til at komme ind i deres trygge tilknytningsform. Desuden får kursisterne styrket deres egne kærlighedsevner og trygge tilknytning.”

Ja tak – tag mig hen, hvor jeg kan tilmelde mig KærlighedsCoach uddannelsen

Seneste indlæg