Spørgsmål om kærligheds terapeut /coach uddannelsen

Almindelige spørgsmål:

Jeg har nogle problemer med parforhold og kærester, kan jeg så godt tage kærlighedsterapeut/coach uddannelsen – og vil det hjælpe?
Du kan tage uddannelsen, uanset hvordan dit eget kærlighedsliv er. Samtidig skal du være villig til, at der sker nogle positive forandringer. For det vil der gøre!
Du kan kun hjælpe klienter så langt, som du selv er. Der er derfor fokus på at du selv kommer godt ind i den trygge tilknytningsform og får et for dig sundt kærlighedsliv.
Der kræves dog ingen perfektioner.
Ofte bliver man rigtig god til at hjælpe andre lige nøjagtigt der, hvor man selv har haft det sværest!

Kommer man på uddannelsen også ind på selvværdet, og hvordan man kan få mere selvværd ?
Ja meget, for uddannelsen handler jo om at komme ind i den trygge tilknytningsform. Og det er præcis dér, hvor du hviler i dig selv og er kærlig – også i forhold til dig selv.

Hvad nu, hvis man er forhindret i at deltage i et modul?
Det kan ske, at man er forhindret i at deltage en eller flere dage eller på et helt modul. Derfor optages dagene så vidt muligt. Som hovedregel skal der følges op på fraværet i en til flere individuelle sessioner, hvis man har været væk et helt modul.
Desuden plejer deltagerne i træningsgrupperne at være rigtig søde til at hjælpe hinanden med at få opdateret viden og især metoderne.
Og så er der jo også MasterMind gruppen til at støtte dig i business-delen.

Af hensyn til udbyttet af uddannelsen og ens medkursister kan man kun undtagelsesvis mangle mere end et modul. Hvis man mod forventning derfor ikke kan gennemføre uddannelsen, kan man få en plads på et nyt hold for 50% af normalprisen i det omfang, der er en ledig plads 1 uge før start.

Er kærlighedsterapeut/coach uddannelsen kun, hvis man har klienter?
Den er også for dig, hvis du blot drømmer om at få klienter.
Enkelte deltagere bruger udelukkende uddannelsen for at få virkelig styr på og hele deres eget kærlighedsliv.

Skal jeg være psykoterapeut, psykolog eller coach for at tage kærlighedsterapeut/coach uddannelsen?
Hvis du ikke er, skal du som minimum have erfaring med personlig udvikling, og desuden skal vi to have en snak, inden du kan blive optaget.

Ja tak – tag mig hen, hvor jeg kan tilmelde mig KærlighedsCoach uddannelsen

 

Er KærlighedsCoach uddannelsen en forudsætning for at tage KærlighedsTerapeut uddannelsen?
Ja!
Den største forskel på de to er, at vi går endnu dybere på KærlighedsTerapeut uddannelsen.
Begge handler om tilknytning og relationer.

Niveau 1 (5 moduler), KærlighedsCoach uddannelsen: Her har vi primært fokus på kærlighedsheling af individet. Dette både i parforholdet og som single, inklusiv hvordan man møder en kæreste og får en god start.

Niveau 2 (5 moduler), KærlighedsTerapeut uddannelsen: Her har vi mere fokus på kærlighedsheling af relationen, parforholdet og familien. Relationer generelt og Hvordan man uddyber kærligheden, samspillet og seksualiteten i parforholdet. Vi tager os stadig også af individet i relationen. Desuden arbejder vi med skilsmisse og afslutning.

Hvad er pensum: https://www.kaerlighedsterapeuter.dk/indhold-af-uddannelsen

De 5 moduler KC: https://www.kaerlighedsterapeuter.dk/de-5-kaerligheds-moduler

Jeg har ikke så mange penge, men vil rigtig gerne deltage i kærlighedsterapeut/coach uddannelsen. Kan jeg få noget rabat?
Mine priser er allerede skåret helt ind til benet, som du sikkert kan se, hvis du sammenligner med andre uddannelser. Så svaret er nej – til gengæld kan du betale i rater, som kan gøre det mere overkommeligt.

Ja tak – tag mig hen, hvor jeg kan tilmelde mig KærlighedsCoach uddannelsen

Seneste indlæg