Underviser

Hvem er Underviser og uddannelsesleder?

Jeg hedder Connie Kragelund, og er uddannelsesleder og underviser på KærlighedsCoach uddannelsen.

I 26 år har jeg hjulpet klienter både singler og i parforhold med at få kærligheden til at blomstre.

I 2011 udgav jeg bogen Kærlighedens vildveje  bl.a. om min egen kærlighedskrise og efterfølgende transformationsrejse og de 4 tilknytningsmønstre. Desuden har jeg udgivet e-bøgerne “7 Trin til kærligheden – Elsk dig selv!” og “7 trin til kærligheden – jeg vil ha’ en kæreste!”.

Connie Kragelund ørerringeJeg blev træt af at være deprimeret og have selvmordstanker:

For 34 år siden startede jeg indsatsen for et godt liv. Jeg havde simpelthen fået nok af at være så negativ, trist og opgivende, som jeg var.

Det førte mig på en interessant og til tider krævende udviklingsrejse, hvor jeg holdt op med at lide af selvmordstanker, depression og være på slankekure. Og konstant være mere optaget af min kærestes behov end mine egne…

Hvorefter jeg tabte mig 10 kg. Gik fra at være grå og trist og falde i med tapetet – til at være én, der har energi, glæde og overskud.

Det, der har givet mig den største forskel, er at jeg i høj grad har sluppet offerrollen og er kommet i førersædet omkring mit eget liv.

Dertil har især måden at arbejde med de 4 tilknytningsmønstre og SE traumeterapien bidraget helende.
Kærligheden fylder i mit liv hver dag, så jeg er dybt taknemmelig!

Du kan lære mig mere at kende nederst på siden… 😉

selogo1Hvis du gerne vil se alle mine uddannelser, kurser og erfaringer, så kig her >>

 

 

Min dejlige kæreste og mig

på kærestetur i Sverige 😉

 

 

 

 

 

Familiehygge på Souls 🙂

 

 

 

 

 

PS! Jeg har en passion for heste. De var min overlevelse som barn og har siden givet mig mange dejlige stunder. Måske du også kender det?

Her ser du Don Juan De Marco hygge sig med hans gode ven 🙂

….jo, naturligvis møder jeg stadig udfordringer og til tider problemer. Det hører til at være menneske. Men det er meget nemmere for mig at tackle disse. På en kærlig facon, hvor jeg nemmere kan forblive oppe på “balkonen”, hvorfra jeg har overblik. Hvor jeg ikke længere dykker ned i de sorte huller af opgivelse og jeg-er-ikke-god-nok oplevelsen. Befrielse at slippe for 😉

En stille, varm sommerdag om morgenen for over 50 år siden kom jeg til verden i en vældig fart som den sidste i en flok, der allerede talte 3 brødre. Jo, det var med at være hurtig, hvis man skulle have en plads….

Der i Jylland startede mit livseventyr midt i en gammeldags købmandsbutik fyldt med søde (og sure) gamle damer og slik på hylderne – som vi børn kun måtte få, hvis vi havde penge.

Det havde jeg naturligvis ikke i en alder af 3-4 år. Derimod en god fantasi, så en dag gik jeg friskt hen til ekspeditricen og bad om en rød slikkepind.

Men Connie, du ved jo godt, jeg ikke må give dig noget, hvis du ikke har penge!” svarede hun. Hvorpå jeg triumferende lagde en hel håndfuld småsten på disken og sagde: “Det har jeg i dag!” Og så fik jeg min røde slikkepind…

Da jeg en summende augustdag for 37 år siden hankede op i mine kufferter og kørte med toget til København for at bosætte mig og læse til dyrlæge, kunne jeg ikke vide, hvilket anderledes, udfordrende og samtidig spændende liv, der ventede…

Siden har jeg været igennem mange ting især omkring kærlighed og økonomi. Jeg har afprøvet rigtig mange forskellige aspekter og metoder til at få mere kærlighed i sit liv og i parforholdet. Nogle af dem med større succes end andre. Jeg har også både været gift og blevet skilt.

Nu er jeg godt og vel rundet de 50 og nået til fasen, hvor det handler om at administrere al den energi, der pipler i årerne. Mærke kærligheden. Prioritere tiden og nyde væren i nuet  ;-).

Jeg har 3 børn, der er fantastiske på hver deres måde. Vi har også 2 ponyer, der er verdens bedste (hvis vi nu selv skal sige det ;-).
Desuden bor vi med en kat, der følger os som en hund. Mens hunden følger efter katten 😉

Nye indlæg

Fejl 1 i kærlighedslivet: Du lader andre bestemme (ubevidst)

FEJLEN

I dag vil jeg fortælle dig om den største fejl, rigtig mange begår i kærlighedslivet, ja i det hele taget i relationer. Og hvad der skal til for at holde op med at gøre den fejl!

Hvis du begår fejlen, er du nemlig ikke alene. De fleste jeg møder, gør det.

Det, som går galt for mange, er at de lader andre bestemme over deres følelser, indre tilstand og ydre handlinger.

Ikke med vilje, men helt ubevidst. Automatpiloten, kalder jeg den, tager over og skaber indre uro og tit også ydre uro.

INTRO

Jeg er Connie Kragelund og jeg hjælper mennesker med at få det kærlighedsliv, de drømmer om. Og uddanner andre i at gøre det samme. Om få dage har jeg faktisk 26-års jubilæum <3

INDHOLD

Eksempel: Ida har været på 1. date et par timer i går aftes med en dejlig mand, hun godt kunne tænke sig at møde igen. Men hun hører INTET fra ham! Ida ringer og snakker med veninder og venner, for hun er ved at gå ud af sit gode skind. Hun fortæller dem at hun synes, det gik godt og han virkede interesseret, men han kan da ikke være bekendt at vente SÅ længe med at skrive bare et par ord.

Ida kan næsten ikke være i sig selv og er liiiige ved at skrive til ham, men så husker hun, at hun har set på YouTube, at det er bedst at give plads til at manden rækker ud. Så hun ringer i stedet  for til endnu en veninde.

Da dagen er omme, er hun tudefærdig. Vred på ham, at han bare lader hende stege og ærgerlig på sig selv over, at hun måske snakkede liiiidt for meget på daten, fordi hun var nervøs.

Det er helt ulideligt at være Ida i den situation. Alle de følelser og tanker og ikke mindst URO i hendes nervesystem! Det gør ondt i maven og den indre uro summer i hele kroppen.

Lidt firkantet sagt, så lader hun ubevidst HAM bestemme, hvordan hun har det her. Det, der går i gang, er hendes ambivalente tilknytningsmønster. Det er en gammel prægning eller historie, om du vil. HAN udløste det, men reaktionen foregår inde i Ida.

Hvis Ida havde været mere trygt tilknyttet, havde hun tænkt på den hyggelige aften, og spurgt sig selv, om HUN havde lyst til at lære ham mere at kende. Hvis hun havde det, ville hun have glædet sig til, at han sikkert skrev, når han fik tid. Han havde jo fortalt, at han havde susende travlt på sit arbejde pga en deadline. Hvis han ikke havde skrevet til hende indenfor de næste par dage, ville hun have sendt ham en kort besked ala Hej, jeg nød dit selskab i tirsdags. Det, du fortalte om surfskiing, lød spændende. Det vil jeg gerne opleve dig fortælle mere om. Kh. Ida

For jo danske mænd synes det er rart, hvis kvinden også kan tage initiativ. Det de ikke kan lide, det er, hvis kvinden forfølger dem energetisk. Det kan vi kvinder heller ikke lide, hvis mænd gør! Her er ingen kønsforskel!

TILKNYTNINGMØNSTRE OG DE INDRE ARBEJDSMODELLER

Når vi lader andre bestemme over vore følelser, indre tilstand og ydre handlinger, sker det typisk helt ubevidst og ud fra ens indre arbejdsmodeller. Disse er den måde, som vi opfatter andre og os selv på, og hvordan vi herfra håndterer situationen.

Eller vi kunne sige, at det er de briller, vi har på og de reaktioner vi så har på det der kommer igennem brillerne. Hvis brillerne er grønne, opfatter vi verden grønt, hvis de er orange, opfatter vi verden orange.

Vore arbejdsmodeller er dannet tidligt i vores barndom i samspil med vore omsorgspersoner, typisk mor og far. Men de påvirkes i positiv eller negativ retning gennem hele livet. Vi er altså ikke dømt til for evigt at have de samme ubevidste arbejdsmodeller eller tilknytningsmønstre, som de hedder.

Mennesker, med det man kalder ambivalent tilknytningsform, er særlig udsat for, at andre bestemmer over deres følelser, indre tilstand og ydre handlinger. Ambivalent tilknytningsform er et af de 4 tilknytningsmønstre, og de har en tendens til at blive overoptaget af den anden og glemme sig selv.

Det fortæller jeg meget mere om på mit webinar, som du kan tilmelde dig her >>

HVAD KAN MAN GØRE?

Disse ubevidste prægninger, automatpiloter eller tilknytningsmønstre – kært barn har mange navne – kan i en vis udstrækning håndteres ved at lægge et bevidst VALG ind mellem påvirkning og reaktion.

Eksempelvis kunne Ida have spurgt sig selv: Hvad vil JEG ift. Ham? Eller Hvilke gode grunde kunne han have til ikke at svare så hurtigt, som jeg ønsker? Hvordan kan jeg være kærlig mod mig selv, uanset om han skriver eller ej?

Eller hun kunne have besluttet sig for at fokusere på noget andet, selvom det nok ville være svært for hende. Men stoppe tanken lige så snart den nærmede sig…lave noget fysisk eller læse noget, kan nogle gange være hjælpsomt for at få nervesystemet til at lande.

Hvis det ambivalente mønster har godt fat i Ida, vil hun ha’ glæde af metoder til generelt at lande nervesystemet eksempelvis vandtankøvelsen, der ligger på min anden blog, og metoder til at komme mere ind i tryg tilknytning og også få helet nogle af de mere konkrete hændelser fra barndommen, som har været med til at danne mønsteret.

Hvis du skulle huske bare én enkelt lille ting fra i dag, du kan gå i gang med at gøre med det samme, så er det denne. Skriv den lige ned:

Mange gange dagligt – nemlig hver gang, der er noget du er ved at reagere på enten pga andre eller din egen indre dommer – så Sig til dig selv: Jeg vælger at…

Hæng gerne gule post-it sedler rundt om i dit hjem og på dit arbejde, hvor der står Jeg vælger at… så du husker det. Jeg hang eksempelvis også en i køleskabet!

Så træner du den muskel at lægge et aktivt valg ind, så andre ikke kommer til at bestemme så meget over dig😉

Det stammer fra Stephen Coveys bog 7 gode vaner

Hvis det ikke er nok til at give dig – eller dine klienter – indre ro, så lad mig hjælpe dig endnu mere på webinaret Sådan bliver kærlighedslivet lettere med de 4 tilknytningsmønstre

Vi mennesker er flokdyr, og det vigtigste for os – på det instinktive niveau – er at være en del af flokken og samtidig have en kærlighedspartner.

MERE GRATIS HJÆLP:

Hvis du vil have mere af min hjælp, så deltag på Sådan bliver kærlighedslivet lettere med de 4 tilknytningsmønstre, mit webinar. Det er helt gratis, koster kun din e-mailadresse 😉

Q&A

Lad mig høre, hvad du har af spørgsmål til dette her – eller kommentarer. Skriv i kommentarfeltet. Så skal jeg svare ud det omfang, det er muligt for mig.

  1. Tryg tilknytningsform Skriv et svar
  2. Kæresterejsen Skriv et svar
  3. Brug af støttende berøring Skriv et svar
  4. 25 års jubilæums webinar Skriv et svar